AYDIN / KARACASU - Karacasu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Karacasu İmam Hatip Ortaokulu (KİHO) Türk Okçuluğu Aydın İl Birinciliği yarışmalarında küçük kızlar ve yıldız kızlar takım il birinciliği , yıldız erkeklerde il ikinciliği elde etti.

Okulumuz öğrencilerinden küçük kızlarda, Miraç İngay
Dalya Akharman, Eda Çetinkaya, Elif Ceylan
Erva Ağaçkıran; Küçük Erkekler; Fatih Dere
Mehmet Efe Çoban, Miraç Yusmak, Ramazan Tayyip Alıkma, M.Efe. Olgaç; Yıldız Kızlar'da Sevim Ela Kurt, Beyzanur Taşan, Huriye Apaydın, Hiranur Çelik, Ceren İlker'den oluşan takımımız büyük başarı elde etti. Okul Müdürümüz yaptığı açıklamada "Emek veren başta sporcu öğrencilerimiz olmak üzere Eylül ayından bugüne kadar okçularımızın gelişimine katkı sağlayan Hocamız Erol Genç'e, Mahmut Kılıç Hocam'a ve bugün bizim naklimizi yapan Selçuk Erol'a Kıyafet temini konusunda destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca her türlü etkinliğimizde desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aşkın Güneş'e, Karacasu Belediyesine ve Kaymakamımız Mehmet Gündoğdu'ya ve Karacasu Kaymakamlığına okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Son olarak da diyorum ki KİHO'lu olmak ayrıcalıktır" ifadelerini kullandı.

Nis

Ramazan iftar yemeğinde tüm KİHO ailesini bir araya getiren Müdürümüze ince düşüncesinden dolayı saygılarımızı sunuyoruz.

Mrt

Bu haftaki okuma etkinliğine İlçe Nüfus Müdürümüz Abdullah ÇELİK Katıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşları ve Şehitlerimizi Anma Günü münasebetiyle okulumuz tarafından düzenlenen anma etkinliği Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti. Programda emeğ, geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Bu haftaki okuma etkinliğine İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN Katıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okulumuzda düzenlediğimiz etkinlikle öğretmenlerimizle pasta kesip hediyelerini takdim ettik. Bu vesile ile başta öğretmen ve öğrencilerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların gününü kutlarız.

Mrt

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapılarak öğrencilerimize bu afetlerde yapılacaklar konusunda bilgi verildi.

Mrt

Okuma etkinliği kapsamında ilçemiz Jandarma Komutanı J.Ütğm. Emre ATILGAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir ders saati okuma etkinliğine katıldı.

Şbt

İlçemizde "Okuyoruz Projesi" kapsamında bu hafta okulumuzu İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Onur Doran ziyaret ederek bir ders saati öğrencilerimizle okuma etkinliğine katıldı.

Mangala'da öğrencimiz Döndü ilçe birincisi

Reversi'de öğrencimiz Ramazan ilçe birincisi

Küre'de öğrencimiz Yusuf YILMAZ ilçe ikincisi

Pentago'da öğrencimiz Muzaffer TAHA ilçe üçüncüsü oldular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okuyoruz Projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürümiz Hamit VURAL okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilerimizle bir ders saati kitap okudu.

Şbt

Bakanlığımızın yürüttüğü "Dilimizin Zenginlikleri" projesine katkıda bulunmak ve öğrencilerimizin okuma, anlama, analiz etme becerilerini geliştirmek amacıyla ilçemiz okullarında "100. Yılda Karacasu Her Gün Okuyor" projesi hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizin günde en az bir saatini okumaya ayırmasını ve devamlılık sağlanmasıyla öğrencilerimizde bir okuma külütürü geliştirilmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda İlçe Milli Emlak Şef Vekili Mehmet GÜMÜŞ Okulumuzda ki okuma etkinliğine katıldı.

Ock

İlçemizde okçuluk müsabakalarında aldığımız derecelerden sonra Denizli'de düzenlenen organizasyonda da çok sayıda derece elde ettik. Denizli'de Kazıkbeli Salonunda 18 metre yarışmasına katılım sağlayan okulumuz 5. Sınıf öğrencisi Dalya Akharman, minik kızlarda 1.lik genel klasman da 4.lük, 6. Sınıf öğrencisi Mehmet Efe Çoban minik erkeklerde 4.lük, genel klasmanda 5.lik elde etti. Ayrıca yarışmada 5. Sınıf öğrencileri Miraç İngay, Zeynep Neva Tezde, Remziye Feriha Apak, Elif Ceylan, 6. Sınıf öğrencileri Ceren İlker, Hiranur Çelik, Huriye Apaydın da okullarını başarıyla temsil etti. Başta Erol Genç Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.